KommunikationsCast

KommunikationsCast # 5

Velkommen til femte udgave af KommunikationsCast. KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

KommunikationsCast # 5:
Den, hvor Katrine løfter sløret for sit nye projekt til folk med en sød tand og Mikkel fortæller om sin ferie med bikiniklædte piger. De diskuterer produkt- vs. image-markedsføring og eftersøger fortsat et slogan til KommunikationsCast.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder i menuen til højre, f.eks. direkte til din iTunes. Du kan downloade podcastet her [varighed: 20´59, ca. 19,2 mb] eller lytte i playeren her:

Links relateret til podcastet:

-> Mountain Dew.
-> En Apple-reklame.
-> Kammerets hyldest til KommunikationsCast.
-> Slikleksikon.
-> Tuborgs reklamer.

Din vurdering af podcastet:

1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (1 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 4.00 ud af 5)
Loading...

3 kommentarer

    […] mens vi er ved nyhederne. Nyt afsnit af KommunnikationsCast ligger klar. Jeg roder mig ud i noget med piger i bikini, mens Emme efterlyser mænd i […]

    Om mit slogan-digt var et kompliment eller ej… hvis det hele er åbenlyst positivt, er det jo ikke nær så interessant. Eller.

    En sidebemærkning til det med den topløse fart-kampagne, som har med kommunikation at gøre: Kunne det tænkes at det i virkeligheden er en slet skjult reklame for Danmark som turistmål?

    Jeg synes det er et snedigt digt, du har lavet. Så respekt for det! Og der skal klart mere til at genere os.

    []… slet skjult reklame for Danmark…[]? Sådan et ‘Kom til Danmark, vi har bryster’-fremstød? Hmm, interessant. Eller.

Skriv et svar