KommunikationsCast

KommunikationsCast # 8

Velkommen til ottende udgave af KommunikationsCast. KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

I denne uge er KommunikationsCast optaget on location til WordPress Meetup; derfor er lyden en anelse anderledes end normalt.

KommunikationsCast # 8:
Den, hvor Katrine fortæller om et spamangreb på Slikleksikon, hvor indholdet var rettet mod hende personligt og Mikkel fortæller om Apples håndtering af klagesager fra deres kunder. Jagten på et rimende slogan til KommunikationsCast fortsætter, men kun en uge endnu. Alle forslag bliver læst op i KommunikationsCast # 9, hvorefter pod-lytterne kan stemme om, hvilket der er det bedste.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder i menuen til højre, f.eks. direkte til din iTunes. Du kan downloade podcastet her [varighed: 16´44, ca. 15,4 MB] eller lytte i playeren her:


Links relateret til podcastet:

-> Læs om Slikleksikon-spamangrebet hos Emme.
-> Besøg WordPress.dk og se, hvem der var til Meetup.
-> På Business.dk kan du læse mere om Apple-sagen.
-> Hold sagerne væk fra medierne. Artikel fra Business.dk.
-> Innovationpartners SpamBrand index.
Din vurdering af podcastet:
1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (5 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 3.60 ud af 5)

Loading...

2 kommentarer

    Tak for at I kiggede forbi WordPress DK Meetup, vi var rasende glade for at se jer. Også nørderne, skulle jeg hilse og sige.

    Jeg er efterhÃ¥nden mere pÃ¥, end I er. Under alle omstændigheder er der i hvert fald ikke en eneste grund til, at I ikke har et fast programpunkt kaldet “Ugens Shevy”. NÃ¥r det indføres, kan jeg godt leve med, at vores slogan bliver “KommunikationsCast – the week of Shevster the sleek’n’nast”.

    On another note: Tak for endnu et brandhyggeligt cast – nu med lidt kommunikationssnak :)

    Det var et hyggeligt arrangement – tak for kaffe! Hold godt øje med snarlig sloganafstemning her pÃ¥ sitet. Og med hensyn til Ugens Shevy kan han jo altid ringe til KommunikationsCasts salgsafdeling og bede om et uforpligtende tilbud.

Skriv et svar