KommunikationsCast

Nyt fra KommunikationsCast

Så er det sidste chance for at byde ind med forslag til vores store slogankonkurrence. Vi er på jagt efter et slogan til KommunikationsCast. Eneste krav er, at det skal være et old school-slogan af festsangsvariationen, der rimer. Kom med dit bud i kommentarfeltet. Fra på søndag starter afstemningen, hvor du kan stemme på det forslag, du mener bør vinde. Præmien er en pose slik. Til inspiration er her et par af de bud, der allerede er kommet:

Kommunikationscast
we just can’t be arsed

Jeg synes hjerner er klarest
på Kommunikationscast!

KommunikationsCast
hvis du er til snik og snark

Som noget helt nyt kan du nu give os podstjerner: Giv 5 podstjerner, hvis du er ellevild med os og synes vi er for fede. Giv 1 podstjerne, hvis KommunikationsCast er en skuffelse og spild af tid. Du giver podstjerner nederst i de indlæg, der indeholder et podcast. Der er kun 1 stemme pr. person til hvert podcast. Sådan ser det ud:

podstjerner

I søndags optog vi ugens podcast til WordPress Meetup. Karin Høgh fra Podblog var hurtig med kameraet. Resultatet kan du se her:

På søndag er vi tilbage med niende episode af KommunikationsCast. Her lover vi videofri zone med normal lyd. På ære! Og på genhør.

Skriv et svar