KommunikationsCast

KommunikationsCast # 18

Den, hvor Katrine må ned på knæ og sige undskyld, mens Mikkel svinger pisken. Lidt senere taler de med Jeppe Kabell om hans seneste projekt, der handler om at håndtere den stadigt stigende informationsstrøm. Og så får Ugens Reklame både ris og ros med på vejen.

KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder i menuen til højre, f.eks. direkte til din iTunes eller du kan downloade podcastet her [varighed: 19´32, ca. 18 MB].

Links relateret til podcastet:

-> Ugen Reklame: L’EASYs “Om lyd og damer”.
-> Londons Miljøzone 2008: Se billedet på Flickr og læs mere her.
-> Følg The Copenhagen Project og besøg Jeppe Kabells blog. Thomas Madsen-Mygdals blog er her. Han står også bag 23 og reboot.
-> Bloggerwave betaler for blogposter. Et eksempel. Og så ruller debatten. Du kan læse om ærlig blogging her. Sille bliver også nævnt ifm. betalte blogindlæg.

Din vurdering af podcastet:
1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (4 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 4.50 ud af 5)

Loading...

2 kommentarer

    Det kan godt være, I har snakket om betalte indlæg før, men det er nu alligevel meget fedt at I tager Bloggerwave op. Så slipper jeg for at gøre det.

    […] KommunikationsCast #18, hvor jeg taler lidt med Mikkel og Emme om The Copenhagen Project. […]

Skriv et svar