KommunikationsCast

KommunikationsCast # 34

Den, hvor Katrine og Mikkel taler om alternativ markedsføring. De får også ekspertbistand fra medieekspert Patrick Damsted og reklameekspert Peter Andreas rapporterer om reklamens tilstand i luften over Danmark.

KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder i menuen til højre, f.eks. direkte til din iTunes eller du kan downloade podcastet her [varighed: 32´00, ca. 29,3 MB].

Links relateret til podcastet:

-> Artikel om Buzzador.
-> Mere om Whispering Campaigns.
-> São Paulo er reklamefri by. Billeder af byen.
-> Det er ulovligt at sætte klistermærker op. Pladeanmeldelse ansporet af klistermærker. Her er der klistermærkediskussion.

Din vurdering af podcastet:

1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (2 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 5.00 ud af 5)
Loading...

3 kommentarer

    Jeg fandt K-Cast gennem Word-Of-Mouth. Mødte Karin Høegh og Katrine ved K-Dag for en måneds tid siden, og de anbefalede kraftigt at jeg tjekkede K-cast. Ikke ligefrem uvildig information, men det virkede.

    Nu nævner i reklamer i DSBs tog, og at de faktisk godt kunne gøre det i større grad. Arriva gør det, for fx Fullrate. I nogle af togene har Fullrate en reklame ovenover dørene, hvor det ligner, at det er et kort over hvilke byer togene stopper i, men i virkeligen er det et kort over hvilke byer Fullrate dækker. Det er også gjort i busser i rimelig lang tid, med de der skilte der hænger i vinduerne.

    hm… thanks.

Skriv et svar