KommunikationsCast

KommunikationsCast # 54

Den, hvor Katrine og Mikkel taler med Kenneth Kristensen, der er landechef for Danmarks nye tv-kanal VH1. De møder også Dan Rachlin, der er kanalens frontfigur. Kcasts medieekspert Patrick Damsted giver sit bud på, hvorfor VH1 starter en dansk udgave af kanalen. Katrine og Mikkel har i denne uge også brug for et godt råd.

KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder. direkte til din iTunes eller du kan downloade podcastet som MP3-fil her [varighed: 52´25, ca. 48 MB].

Du kan også lytte i playeren her:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Links relateret til podcastet:

-> Besøg VH1.
-> Besøg det originale Slikleksikon og Toms slikguide.
-> Læs mere om Kcasts ekspertpanel.
-> Som vi fortæller i podcastet har vi brug for et godt råd. Katrine har også skrevet om det.
-> Bonus! Katrine har perfektioneret Kcast-kringlen. Se billederne. [1] [2]

Din vurdering af podcastet:
1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (2 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 3.50 ud af 5)

Loading...

4 kommentarer

  […] man sørger for at ens børn får et ansvarligt slikindtag. Det fremstår, som jeg også siger i dagens kcast, en lille smule […]

  Hmm, det virker da godt nok noget spøjst, det Toms har gang i med alle deres domæner, der peger hist og her. For slet ikke at tale om måden de peger på. Nu peger slikleksikon.dk minsandten på en underside på toms.dk med frames – nogen burde virkelig fortælle Toms om redirect… Det ville også gøre det noget mindre meningsløst, at have et domæne til at pege på en tredjeniveaus-underside.

  Nå, men der re jo ingen grund til, at jeg nørder for meget her :)

  Men hensyn til jeres spørgsmål, så synes jeg da at I i første omgang skal prøve, at spørge Toms om de ikke kunne være interesserede i, at bytte domæner (og få dem til at love, at de vil lære deres webteam om redirect… :P). De må da trods alt, kunne se fornuften i at de burde have slikguide.dk fremfor slikleksikon.dk – egentlig meget overraskende at de ikke har sikret sig slikguide.dk, når man se på hvad de ellers har raget til sig.

  Hvis de så siger nej til det, ja så ved jeg sgu næsten ikke. Så gælder det nok nærmest om at få sagen ud i blogosfæren, Krak fik jo sidste år at mærke, at man skal passe på hvilke ufine numre man forsøger at lave på nettet.

  Jeg er også tilhænger af bytte-købmand modellen. Det er dog væsentlig, at de rent faktisk har haft slikleksikon.dk siden 1998, så jeg kan godt forstå de er lidt ærgerlige over ikke at have fået mere ud af det.

  Jah, det kan man jo sige, meeen som det ser ud nu, så kan man jo ikke komme uden om at de vil få mere ud af slikguide.dk. medmindre de har hemmelige planer, om faktisk at starte et slikleksikon… hmm

Skriv et svar