KommunikationsCast

133_stopfoer5I denne uge taler vi med Else Smith, der er chef for Center for Forebyggelse i Sundhedsstyrelsen, om deres seneste kampagner, bl.a. Stop før 5. Du kan også møde Daniel Bæk, der er partner i Nodes, som fortæller om den Facebook-applikation, de har lavet til Stop før 5-kampagnen.

KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder kan downloade podcastet som MP3-fil her [varighed: 35´09, ca. 32,3 MB].

Du kan også lytte i playeren her:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Links relateret til podcastet:

-> Besøg Stop før 5-sitet.
-> Bliv fan af Stop før 5 på Facebook.
-> Læs mere om Nodes.
-> Download rapporten “Women socialize, men gather information: The new genderized Internet”.

Breakdown:
00:00 Velkommen
01:45 Nyheder
05:45 Else Smith – chef for Center for Forebyggelse, Sundhedsstyrelsen – om Stop før 5
23:10 Daniel Bæk – Partner i Nodes – om Facebook-applikationer
34:00 På genhør

Din vurdering af podcastet:
Giv os podstjerner her: 1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner

Loading...

6 kommentarer

    […] Ifbm. med vores meget succesfulde applikation “EnAftenIByen” til Sundhedsstyrelsens uge 40 kampagne “StopFør5″, blev jeg interviewet til KommunikationsCast om applikationen, dens virkningsmekanisme og hvad der skal generelt skal til for at skabe en succesfuld Facebook applikation. I programmet kan du ogsÃ¥ høre Else Smith fra Sundhedsstyrelsen fortælle om styrelsens udfordringer og erfaringer med denne oplysningskampagner. Læs mere om programmet pÃ¥ KommunikationsCast.dk. […]

    Der bliver lagt op til at interviewet med Else Schmidt fra Sundhedsstyrelsen skal handle om deres nye kampagne “Stop før 5” – men det handler mere om gravide kvinder og alkohol. OgsÃ¥ en interessant vinkel, men som lytter føler jeg mig lidt snydt, da jeg blev “lovet” at nu skulle jeg høre mere om “stop før 5”-kampagnen. En skarpere vinkling, tak :-)

    Hun taler da ogsÃ¥ noget om Stop før 5… :)

    Jeg ville gerne tale med hende om deres generelle tilgang til de skarpe udmeldinger, for det er Stop før 5 også. Og jeg synes der er noget interessant i, at de år efter år laver kampagner, hvor adfærdsændringen først kommer om så lang tid. Det må påvirke de kampagner de laver.

    Vi skal nok holde øje med vinklingen fremover.

    Hvordan kan man komme til at høre hele interviewet med Else Smith og Daniel Bæk?

    Hej Cecilie

    Begge interview er i podcastet. Du kan trykke på playknappen her på siden for at lytte i din browser, eller downloade podcastet som en mp3-fil til din computer, ved at trykke på download-linket.

Skriv et svar