KommunikationsCast

KommunikationsCast # 16

Den, hvor Katrine spørger, hvad der blev af de lokale nyheder og Mikkel fortæller om hoteloplevelser fra sin tur til Montreux. I KommunikationsCast # 16 tjekker de også logoer fra diverse terroristorganisationer.

KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder i menuen til højre, f.eks. direkte til din iTunes. Du kan downloade podcastet her [varighed: 18´15, ca. 16,7 MB] eller lytte i playeren her:

Links relateret til podcastet:

-> Det ringe hotelværelse til 49 Euro. Den gode udsigt fra luksushotel i Montreux.
-> Terroristorganisationernes logoer.
-> Anti-krigs T-shirten skaber navnekrig.
-> Amy Winehouse før og efter.

Din vurdering af podcastet:
1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (4 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 3.50 ud af 5)

Loading...

5 kommentarer

  […] Vi tog til Montreux for at høre Rufus Wainwright. Lambchop var dog væsentligt federe. Her er en lille bid fra koncerten. Du kan høre mere om min tur til Montreux og diverse hoteloplevelser i den nye udgave af KommunikationsCast. […]

  Hvis Mikkel er den samme slags person som Amy Winehouse, var han så også en sexraket for nogle år siden?

  Og det passer i øvrigt ikke helt, at der ikke var nogen bomber blandt terror-logoerne. Army of God har nemlig en god gammel tegneserie-bowlingkugle-bombe. Lige ved siden af korset.

  Faktisk er jeg stadig sådan én, Rasmus. Og jeg er næsten lige så tynd som Amy.

  Jeg ved godt det er meget langt fra København, men Nordjyske Stiftstidende (tidl. Aalborg Stiftstidende) udkommer hver dag. Med tiden har avisen spist de lokale aviser (eks. Vendsyssel Tidende).

  Nu er Nordjyske bygget sådan op at 1. sektion og magasintillæg er fælles for hele Nordjylland, mens 2. sektion er en lokalsektion tilrettelagt af lokalredaktionerne (som nogenlunde dækker de nye kommuner).

  Hvor interessante aviserne er skal jeg lade være en fremtidig øvelse, men eksisterer det gør de da.

  Jeg er tidligere stødt på et interessant projekt med fokus på netop lokalnyheder: outside.in, som startede i Brooklyn og nu findes i en række amerikanske byer.

  Ideen er, at man med udgangspunkt i hvor man bor (eller er) kan følge med i hvad der flyder af relevante nyheder, blogindlæg, meninger, events osv. i lokalområdet.

  Er det lidt i retning hvad Emme kunne have ønsket for Østerbro?

Skriv et svar