KommunikationsCast

KommunikationsCast # 57

Den, hvor Katrine og Mikkel taler med Totalkredit om deres tv-reklameunivers med Ringeren og Graveren, der er lavet af TBWA. De kigger også på Sclerose-foreningens nyeste (mønt)indsamling, der skal støtte forskning i sclerose. Kcasts reklameekspert Peter Andreas er også med i denne uges podcast.

KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder du kan downloade podcastet som MP3-fil her [varighed: 36´15, ca. 33,2 MB].

Du kan også lytte i playeren her:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Links relateret til podcastet:

-> Læs mere om Sclerose-foreningens indsamling. Sådan ser posen ud.
-> Læs mere om Totalkredits reklameunivers her og her og se reklamen her.
-> Læs mere om The Big Lebowski.
-> Her kan du læse mere om Kcasts ekspertpanel.

Din vurdering af podcastet:
1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (2 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 4.50 ud af 5)

Loading...

4 kommentarer

  Tre løsrevne kommentarer:

  Jeg var meget overrasket over hr. Totalkredits ærlighed. Ikke noget med at de “ville fortælle folk hvilke værdier de stod for”, næh “det lokale” var et ledigt territorie, så det valgte de at sætte sig på.

  Hey, jeg kan huske bolsjereklamen med Marx der ikke vil dele sine bolsjer. Den var da go’!

  Chokerende dårlig DVD tekst! (Hvorfor køre på med at filmen er bedst hvis man aldrig har set den eller hørt noget om den før — dårligt argument for at få folk til at købe filmen til evigt eje)

  Marx var også min yndlings i serien, selvom det ikke var mig der lavede lige den. Den kan vi takke Anne Skarbye og Hans-Henrik Langevad for.

  P.

  @Jan: Vi må til at lave Ugens DVD-cover. Der er masser af guf at hente på bagsiden af dem. Lidt cheesy musik og en sexet kvindelig speaker.

  Katrine du har ret i at mønterne forsvinder – scleroseforeningen er jo netop ude nu, fordi at det er slut med at betale med 25ører fra oktober…

  Tak for et godt webcast (ikke kun dette nr, men helt generelt)

Skriv et svar