KommunikationsCast

Kcast 106: NEXT no. 6

Kcast har været til NEXT no. 6 og talt med Ole Kjeldsen fra Microsoft om Microsoft Surface, Jesper Andersen om Freerisk og Jimmy Loizeau om The Afterlife Project.

KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder som MP3-fil her [varighed: 27´56, ca. 25,7 MB].

Du kan også lytte i playeren her:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Links relateret til podcastet:

-> Vinderne af E-HANDELSPRISEN ’09.
-> Læs mere om NEXT.
-> Ugens sites er: Twittertinget og Folketwinget.

Breakdown:
00:00 Velkommen
01:20 Nyheder
05:30 NEXT no. 6 om LEGO Mindstorm-robotter, Microsoft Surface, Freerisk og The Afterlife Project
24:45 Ugens sites: Twittertinget og Folketwinget
27:00 På genhør

Din vurdering af podcastet:
1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (2 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 4.50 ud af 5)

Loading...

4 kommentarer

  193…. Still counting…

  Uden at have prøvet Surface, håber jeg i det stille, at det er som dengang man sad foran Mosaic browseren, og vidste der var noget fantastisk derude (billeder) på nettet. Så fik vi Altavista, Yahoo og Google til at tænde lygterne og vise vej.
  Surface er forhåbentlig mere end at stille intregration af devices og “touch på bordet” til rådighed. Heldigvis mere end Minority Report, som “bare” var visualisering fra databasen (+ medierne i svømmepølen).
  Kan Surface være nøglen til “IT i alting”, så Surface kan vises på køleskabet eller i en tåge, og dermed kan følge Svend på spejdertur i fjeldet via hans GPS, og samtidig slå relevante dokumenter vedr. forældrebestyrelsen på skolen op inden møde i aften? Selvfølgelig med authentication via en nøgle af en slags. Fattig på ideer lige, men det bliver vildt :-)

  Vil vi lade at blive registreret. De nyeste GPS’er bliver udstyret med 3G-telefoni, så de kan kommunikere med andre GPS’er, sende tracks og sådan, samt informere andre (der hjemme) om placering. Tidligere snakkede vi (jeg) om mobil, som med tiden blev købt alligevel, og som snart erstatter fastnet, der ikke bliver brugt meget længere. De 2 devices smelter selvfølgelig sammen.
  Men kan vi tillade os at slukke. Skal konen ikke kunne følge manden på fisketuren. Eller skal han have lov til at fejre fangsten med vennerne på værtshuset uden overvågning ?
  Løkke praler om kontakt med Barosso via Twitter, men studser vi snart over manglende statusmeldinger ?
  I en tid hvor arbejde og fritid smelter sammen, glider vores online presence måske over i det totale “always on”. Kan den frivillige brandmand følges under udrykning, eller blev han fanget med bukserne nede hos elskerinden ?

  Siden jeg hørte castet har jeg tænkt over at ville kommentere – men har haft svært ved at skærpe vinklen.

  Det som starter min tanke er Emmes bemærkning om det slatne publikum til Next. En oplevelse jeg, som deltager i sales, så sandelig deler. Det var sgu slattent. Min tanke går så bare på hvorfor.

  I virkeligheden tror jeg at den danske “tech-verden” (og måske Danmark i al almindelighed) lever lidt i bobler. Faktisk noget jeg talte med en anden deltager på Next om. At vi har en tendens til at gå i meget små cirkler og bekræfte hinanden – og ignorere alle andre. Så vil man jo naturligt sidde en smule på hænderne – vi var jo ikke et publikum – vi var måske 50 forskellige publikummer. Og de 50 forskellige publikummer skulle jo lige checke med hinanden – for at se om der skulle klappes. Vi er jo flokdyr …

  Jeg tror faktisk at vores små lukkede cirkler rammer os i nakken. Vi tror at alt foregår i netop vores “boble” .. og se os overhalet når det så sker et helt andet sted.

  Så herfra håber jeg på mindre slatne publikummer – men det kræver nok at vi alle, Emme og jeg inklusiv, åbner mere op og lukker de andre ind i vores sfærer. For så kan vi jo klappe samtidig – og vise lidt begejstring uden at være nervøse for om “de andre” syntes at det er forkert at klappe nu.

Skriv et svar