KommunikationsCast

Kcast 120 – Kskolen: Projektledelse

120_projektledelseKommunikationsCast tilbringer sommerferien på skolebænken i Kommunikationsskolen. Sommerens 2. afsnit af Kommunikationsskolen handler om projektledelse. Vi taler med Søren Bechmann, der i 7 punkter forklarer, hvordan man projekleder.

Her er de 7 punkter i Projektledelse:

 1. Opstart
 2. Team
 3. Stop & Go
 4. Kvalitetssikring
 5. Præsentation
 6. Implementering
 7. Evaluering

KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder .

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder. direkte til din iTunes eller du kan downloade podcastet som MP3-fil her [varighed: 48´12, ca. 44,1 MB].

Du kan også lytte i playeren her:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Links relateret til podcastet:

-> Mere om Søren Bechmann og projektledelse.
-> Tak til 5min.dk for at levere et 2 minutters ur (som vi ikke fik brugt så meget i denne udgave)
-> Du kan altid melde dig ind i vores Facebook-gruppe.

Din vurdering af podcastet:
1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (2 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 4.00 ud af 5)

Loading...

5 kommentarer

  Hej, Jeg kan ikke få afspilleren til at afspille jeres podcasts? Dbh. Paw

  Hej Paw. Har lige tjekket på både PC (Win XP + IE7) og Mac (10.4/10.5 + Safari/Firefox), hvor den fungerer fint.

  Måske har du en gammel version af Adobe Flash installeret? Det kan også være, at du har installeret en AdBlocker, der til tider sorterer flash fra?

  Du kan evt. downloade MP3-filen til dit skrivebord eller lytte i iTunes. Links til begge dele kan du finde i indlægget.

  Fint afsnit, men … selvom jeg godt forstår hvad Søren Bechmann taler om, når han kalder “De Kreative” for underlige, er det alligevel lidt ærgerligt at han får det formuleret på den måde han gør. For det første er De Kreative jo ikke en homogen gruppe som man kan “lære” at tale til på en “bestemt måde” – de er jo mennesker ligesom alle andre. Projektledere kan jo i ligeså høj grad være svære at kommunikere med for De (såkaldte) Kreative, fordi projektlederen mangler den faglige indsigt i deres arbejde (og vice versa).

  Og – jeg er nok En Kreativ efter Bechmanns devise, men jeg synes det er synd, at han i den grad putter alle i den samme kasse…

  Kære Malene,

  Jeg er selvfølgelig helt enig med dig i, at kreative er forskellige. Men jeg mener også, at der er nogle ting, de kan have til fælles. Blandt andet at de kan være “underlige”. Og når jeg har kaldt kreative for underlige, sker det i kærlighed og med et blink i øjet – det sidste kan jo i sagens natur være vanskeligt at formidle i en podcast. Dernæst sker det i respekt; det får jeg vist trods alt sagt. Og jeg mener det. På samme måde som jeg mener, at det er et udtryk for respekt, når jeg opfordrer projektlederen til at tage briefingen alvorlig og betragte det kreative team som en af projektlederens vigtigste målgrupper (ikke mindst fordi kreative jo lettere kan undvære projektlederen end omvendt… ;-). Endelig vil jeg til enhver tid stå ved, at der er mange (men faktisk for få) underlige mennesker i reklamebranchen og at de kreative i den sammenhæng er overrepræsenterede! Og heldigvis for det. Uden kreative – herunder underlige kreative – i reklamebranchen, ville der ikke være nogen branche tilbage.

  / Søren

  […] en kommentar » Forleden “udkom” Kommunikationscast med en lektion i K-skolen om projektledelse, hvor jeg – meget kort – fortæller om, […]

Skriv et svar