KommunikationsCast

Kcast 130: MYC4

130_myc4I denne uge taler vi med Mille Klink og Tim Vang fra MYC4. MYC4 er en online markedsplads, som bygger bro mellem investorer og afrikanske forretningsdrivende, der mangler kapital til at udvikle deres virksomheder.

KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder podcastet som MP3-fil her [varighed: 44´57, ca. 41,3 MB].

Du kan også lytte i playeren her:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Links relateret til podcastet:

-> Her kan du læse mere om MYC4.
-> Der er også et par ledige jobs hos MYC4.
-> Hør Kcast om at lytte på nettet.
-> Hør Kcast om Aidonline.

Breakdown:
00:00 Velkommen
01:45 Nyheder
08:45 Mille Klink og Tim Vang om MYC4
44:00 På genhør

Din vurdering af podcastet:
1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (2 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 2.50 ud af 5)

Loading...

1 kommentar

    […] I denne uges Kcast er det MyC4, der er interview-offeret. Vi synes det kunne være spændende at høre, hvordan en organisation, der bevæger sig et sted mellem godgørenhed og investerin løser deres kommunikation – for pÃ¥ den ene side har de samme udfordring som banker og pensionskasser (for meget fag-lingo, for meget penge-teknik), pÃ¥ den anden side har de godgørende organisationers udfordring med ikke at spille for meget pÃ¥ det emotionelle, med sultende afrikanske børn med fluer & tÃ¥rer i øjenkrogene. […]

Skriv et svar