KommunikationsCast

Kcast 150: Google Buzz og Likemind

Ugens store nyhed er Google Buzz. Online-konsulent Hans Tosti og Kcasts digitalekspert Martin Sønderlev Christensen giver deres uforbeholdne mening om Buzz. Du kan også høre om Likemind. Søren Bo Steendahl fra Kadaver står for den danske udgave af Likemind.

KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Denne uges podcast er produceret af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder du kan downloade podcastet som MP3-fil her [varighed: 38´00, ca. 34,9 MB].

Du kan også lytte i playeren her:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Links relateret til podcastet:

-> Tag med til den danske udgave af Likemind. Næste gang er fredag 19. februar 2010.
-> Meld dig ind i vores Facebook-gruppe.

Breakdown:
00:00 Velkommen
02:30 Nyheder
11:00 Hans Tosti om Google Buzz
18:45 Kcasts digitalekspert Martin Sønderlev Christensen om Google Buzz
33:00 Søren Bo Steendahl om Likemind
37:30 På genhør

Din vurdering af podcastet:
1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (3 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 3.67 ud af 5)

Loading...

13 kommentarer

  […] Kommunikationscast […]

  Hej hej,

  Super fedt afsnit af kcast! Mange tak!

  I Århus har vi også fået Likemind – tjek det ud her: http://www.facebook.com/event.php?eid=341691462537&ref=ts

  De bedste hilsner
  Lasse

  […] Buzz er ikke noget nyt, som vi taler om i ugens KCast (gæster er vores digitalekspert Martin Sønderlev og onlinekonsulent Hans […]

  Tak, Lasse! Håber I får et godt arrangement på fredag :)

  Tak for godt show! – glæder mig til at høre det næste. God vind og weekend! ses måske til næste #likemind? #lmcph
  mvh
  Søren

  Hey – tak for super udsendelser!
  Tillader mig at gøre brug af “lytterservicen” mht. invite til google wave…og så på forhånd mange tak:-)
  Mvh
  Luise

  Invitation coming up, Luise :)

  Mikkel: “Jeg har bare min gamle hotmail konto fordi jeg har en del chat kontakter på den” [citat slut]
  Jeg har aldrig hørt anden grund fra folk, om hvorfor de bruger MSN Messenger til chat :) Der er sket ET eneste ryk på det område de sidste 10 år (agtigt..), og det er at man nu kan bruge Facebook chatten fra 3. parts klienter. Altså chatte med sine facebook venner fra et chatprogram, ligesom med Messenger.
  Det er interessant fordi Facebook er den første chat-tjeneste som “alle har, fordi den bruger alle andre også!” :P Måske bliver det Facebook der leder hele befolkningen gennem ørkenen, til nyt land…

  Jeg tror, at du har fat i den rigtige ende, Julian. Facebook er bestemt tidens digitale fællesnævner. Så at de har gjort det muligt at hive kontakter ud fra Facebook og tilføje dem til en klient er et godt skridt.

  PS: Jeg er ikke den store Facebook-fan. Det der har muliggjort, at Facebook kan “lede hele befolkningen” er også det, der gør dem lidt uinteressante (for mig). Jeg har jo allerede opstøvet egne (bedre og mere elegante) løsninger på de behov, som Facebook dækker.

  Et par eksempler: Jeg synes Flickr er langt federe end Facebooks billedfunktion. Jeg synes min Adium-klient er langt federe end Facebook-chat. Jeg synes min Google Apps er langt mere funktionel end Facebooks mail. Jeg synes Twitters tilgang til statusopdates er langt mere behagelig end Facebooks.

  Det er sjovt nok at tænke, at hvis Twitter sørgede for statusbeskeder, Flickr for billeder, Youtube for video osv. osv., hvad har Facebook så egentlig tilbage? Set med 2010-brillerne på, så burde Facebook jo hive alt det indhold ind fra folks profiler (i stedet for selv at lave video/billede-deling). Hvis ikke Facebook var den bedste “tjenesten der forbinder dig, dine venner og dit ragelse på én platform,” var den vel ikke lige så populær.

  Hvis MSN chat mister sin dominans i løbet af de næste par år, tror jeg er fordi de missede chancen for lave noget MSN chat-integration i Facebook – folk er jo allerede oprettede, med alle deres kontakter.
  (okay jeg ved godt det ikke ville ske – Facebook har en enestående mulighed for at eje alverdens samtaler)

  Hvem stoler du helst på, hvis du hvis du kunne vælge mellem Facebook eller Microsoft som chat udbyder? (hvor du selvfølgelig kunne bruge Audium i begge tilfælde (det er jo det der er så fantastisk)) :)

  Mikkel: “Jeg har bare min gamle hotmail konto fordi jeg har en del chat kontakter på den” [citat slut]
  Jeg har aldrig hørt anden grund fra folk, om hvorfor de bruger MSN Messenger til chat :)

  Vi bruger den på mit arbejde. For et par år siden blev den valgt fra central hold, fordi man indså værdien af chat, og fordi man ville sæete en fælles standard.

  Vi er efterhånden 2500 ansatte i alt i firmaet (masser af sammenbragte hold via opkøb, spredt over hele USA og Canada), hvoraf vi selvfølgelig kun chatter med dem vi arbejder sammen med på kryds og tværs af organisationen (og geografi). Det at ha’ en fælles platform hvor man kan nå alle tæller langt mere end hvor fasionabel (sp?) platformen er p.t. (Forresten logger vi ikke ind med hotmail konto, men med vores arbejdsemail.)

  Jeg aner ikke om Messenger er foran/bagefter i features sammenlignet med andre klienter. Den eneste anden chat klient jeg har brugt længe er Facebook “klienten”, og den er da i hvert fald ikke meget bevendt.

  Har du brugt Messenger for nyligt, eller sammenligner du opdaterede versioner af andre chat klienter med dit mentale billede af hvordan Messenger så ud og virkede for 5-7 år siden?

  Cheers fra Vancouver,
  Jan, chat bruger siden ICQ (UID 4784735) :-)

  Hovsa, mine fine blockquote tags blev klippet ud af kommentaren.

  De første par linier var citat fra Julian’s kommentar, og min kommentar var ment som et svar til samme kommentar.

Skriv et svar