KommunikationsCast

KommunikationsCast # 2

Velkommen til anden udgave af KommunikationsCast. KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

KommunikationsCast # 2:
Den, hvor Katrine afslører om hun kan købes for penge eller skumbananer og Mikkel fortæller om sin internetudbyder, der kommunikationsmæssigt kører en buggy betaudgave af web 2.0. Der bliver også tid til at smage på en mælkebøttedrik, man måske bliver afhængig af og til at tale lidt om BlogTjek.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder i menuen til højre, f.eks. direkte til din iTunes. Du kan downloade podcastet her [varighed: 15´25, ca. 14,2 mb] eller lytte i playeren her:

Links relateret til podcastet:

-> Blogtjek07.
-> Twitter.
-> Twittervision.
-> Fullrates blog.
-> 3’s blog.
-> Daily Detox.

Din vurdering af podcastet:
1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (1 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 4.00 ud af 5)

Loading...

5 kommentarer

    […] 2. del af KommunikationsCast er klar til download og stream. Her taler vi bl.a. om Twitter; et nyt stykke (a)social software, man kan bruge til at orientere venner, bekendte og resten af verden om ens gøren og laden netop nu. Jeg har meldt mig under fanerne og prøver at finde ud af, hvad jeg kan bruge det til. Du kan følge med i Twitter-vinduet i menuen til højre eller her. Webwares guide til Twitter. Jeppe Kabell forklarer sÃ¥ alle kan være med. Artikel fra Computerworld om Twitter. […]

    God cast. Jeg er vild med det hurtige tempo og de mange emner i løs stil. Lægger mærke til to ting: Katrine har mistet en hel del af sin jyske dialekt, siden sidst jeg så hende. Og mere relevant: Hvor er linket til twittervision?

    Tak, Rasmus.

    Vi er altså allesammen på Jaiku nu :)

    Ja, vi er. Men os i det store Amerika kan ikke smse til Jaiku (endnu – de siger, de arbejder pÃ¥ det). Til gengæld kan Jaiku hive feedet fra Twitter, og sÃ¥ kører det jo alligevel. :)

    […] 2. del af KommunikationsCast er klar til download og stream. Her taler vi bl.a. om Twitter; et nyt stykke (a)social software (dialogmulighed mangler), man kan bruge til at orientere venner, bekendte og resten af verden om ens gøren og laden netop nu. venskaber bygger pÃ¥ gensidig deling af oplevelser, tanker og følelser i nuet, og de styrkes, vedligeholdes eller forfalder med delingsintensiteten kontinuerligt over tid […]

Skriv et svar