KommunikationsCast

KommunikationsCast # 7

Velkommen til syvende udgave af KommunikationsCast. KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

KommunikationsCast # 7:
Den, hvor Katrine afslører, hvordan hun tævede Mikkel i online-scrabble og samtidig faldt over et forretningskoncept, hvor kunderne gør det meste af arbejdet. Mikkel fortæller om en mulig redningsmodel for DR og fascineres over bikinipigernes evne til at hive besøgende ind på KommunikationsCasts Flickr-konto. Jagten på et rimende slogan til KommunikationsCast fortsætter.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder i menuen til højre, f.eks. direkte til din iTunes. Du kan downloade podcastet her [varighed: 15´30, ca. 14,3 mb] eller lytte i playeren her:


Links relateret til podcastet:

-> Business.dks artikel om reklameredning af DR.
-> KommunikationsCast på Flickr.
-> T-shirts (+ smart forretningsmodel) hos Threadless.
-> Tag et spil online-scrabble.

Din vurdering af podcastet:
1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (3 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 4.00 ud af 5)

Loading...

7 kommentarer

    Tilsyneladende oprettede jeg mig som bruger på threadless tilbage i 2007, men på grund af jer har jeg nu bestilt mine første T-shirts. Så det.

    Vi vil se dem på!

    Hehe. Waaaay back in 2007.

    Jeg ligger inde med en ganske forvasket udgave af det brune scrabble-helvede, sÃ¥ lad os lige koordinere for eftertiden. Jeg skal jo allerede til at leve med at blive forvekslet med “ham fra Kommunikationscast”. Bugger :)

    Et stort år: 2007. Der var meget god musik! Vi bør da klart få taget et gruppebillede med de brune T-shirts på. Måske bør vi få lavet en T-shirt til dig:

    “Alle referencer til, eller associationer med, ham fra K-cast er en 100% tilfældig tilfældighed”.

    Ups… der skulle have stÃ¥et 2004.

    @Mikkel: “Alle referencer til, eller associationer med, ham fra K-cast er en 100% uhyrlig uhyrlighed” ville nok være mere passende. Men jæs, gruppefoto er klart en god idé. Med tydelig, beskrivende tekst, selvklart.

    Naturligvis, René. Det er i alles interesse, at man ikke tror vi er een og samme person. Men 2 vidt forskellige fyre, der altsÃ¥ bare – og helt tilfældigvis – har valgt den samme T-shirt. Eller dvs. jeg har jo faktisk ikke valgt min…

Skriv et svar