KommunikationsCast

Kcast 131: Wikipedia

131_wikipedia-1I denne uge taler vi med Ole Andersen, der er formand i Wikimedia Danmark om dansk Wikipedia. Hør hvordan arbejdet foregår bag facaden og om nogle af de udfordringer den danske udgave af Wikipedia har.

KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder .

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder. direkte til din iTunes eller du kan downloade podcastet som MP3-fil her [varighed: 28´02, ca. 25,7 MB].

Du kan også lytte i playeren her:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Links relateret til podcastet:

-> Den danske udgave af Wikipedia.
-> Wikimedia Danmark.
-> Her er der Wikiblomster.

Breakdown:
00:00 Velkommen
01:10 Nyheder
06:45 Ole Andersen om Wikipedia
25:20 På genhør

Din vurdering af podcastet:
Giv os podstjerner her: 1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner

Loading...

4 kommentarer

  […] Hør Ole Andersen, den nyslÃ¥ede formand for Wikimedia Denmark, fortælle om planerne for den danske del af Wikipedia og om wiki-patruljeringer. […]

  Mht. stofa, og deres åbning for digitalkanalerne:

  1: det har intet med det analoge sluk pr 31. oktober at gøre.
  2: Det indtil nu været sådan at de fleste kabeloperatører har taget ekstra penge for det digitale signal. Du betalte grundlæggende for et analogt signal i dit kabelabonnement, og kunne så tilkøbe adgang til digitalt signal, enten via en boks, eller et kort+CA modul du satte i dit TV, hvis dette havde digital modtager. Der hvor det blev rigtig dyrt, var når man i samme husstand ville have digitalt signal til flere apparater, da der så skulle købes ekstra boks elller kort + abonnement til hvert apparat.

  Efter Yousee som de første ændrede på denne praksis, følger stofa nu med, så kunder hos de to operatører har mulighed for at se de kanaler de betaler for i abonnementet både analogt (også efter 31. okt) og digitalt på alle de apparater de ønsker uden at der skal betales for ekstra digitalt abonnement for hvert apparat.

  Wikipedia: Interessant, men ham Ole var godtnok tør..

  Tak for forklaringen, Claus! Men så må man blot rose deres timing i forhold til det analoge sluk :) Jeg må også snart til at have et af de hersens tv-apparater, så jeg kan følge lidt med.

  Den gode timing kommer nok som direkte konsekvens af at der med det analoge sluk kommer ny konkurrence fra bla. Boxer..

Skriv et svar