KommunikationsCast

KommunikationsCast # 6

Velkommen til sjette udgave af KommunikationsCast. KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Podcastet bliver lavet af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam.

KommunikationsCast # 6:
Den, hvor Katrine fortæller om slikleksikon-mediestormen og om løsagtig omgang med sandheden, når det kommer til eget slikindtag og Mikkel mindes sit første møde med internettet og afslører at han fornylig har skabt et online-monster. Begge eftersøger et rimende slogan til KommunikationsCast.

Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder i menuen til højre, f.eks. direkte til din iTunes. Du kan downloade podcastet her [varighed: 16´23, ca. 15 mb] eller lytte i playeren her:

Links relateret til podcastet:

-> Designmatters.
-> Slikleksikon og omtale-oversigten.
-> Nyt slik fra Malaco.

Din vurdering af podcastet:

1 podstjerne2 podstjerner3 podstjerner4 podstjerner5 podstjerner (2 stemmer afgivet. Gennemsnittet er: 3.50 ud af 5)
Loading...

3 kommentarer

  Nå ja ja, hvis I insisterer. Det er altså klart nemmest på engelsk:

  Den oprigtige:
  “Kommunikationscast – we just can’t be arsed”

  Den personlige:
  “Kommunikationscast – will Mikkel get jiggy at last?”
  (90’er-udtrykket “jiggy” kan selvfølgelig udskiftes, men med denne episodes “nede med de fede” virkede det som det helt rigtige.)

  Den nørdet-lækre:
  “Kommunikationscast – the sound of communication parsed”

  Og den danske (I know!):
  “Kommunikationscast – kommunikation når det er rarest”

  Vi insisterer naturligvis. Og det er jo imponerende som du når hele vejen rundt, René! At du kan associere ‘Jiggy’ frem på baggrund af et ‘nede med de fede’ tyder på, at du er mindst lige så funky som mig. Så fuld respekt går altså ud til dig dér, min mand.

  Apropos jiggy og nedemeddetfede, så synes jeg freeesh er ved at være lidt slidt. Lad os hellere se lidt mere til ham fuckmand.

Skriv et svar